mooiste banken

De mooiste banken onder €1.000,-

De mooiste goedkope banken onder de €1.000,-

Tips voor de mooiste betaalbare banken onder de €1.000,-

Dat mooie banken niet altijd de duurste banken zijn lees je in het artikel met mooiste banken onder €1.000,-. Een bank is een eye catcher in ieder interieur. Een bank straalt warmte uit in je interieur en is de ideale plek om lekker te ontspannen in je huis. Kies voor een neutrale bank welke in ieder interieur goed staat of ga je juist voor een opvallende bank met een bijzondere kleur. En welke stof wil je voor jouw droombank? Bouclé, suede, velvet of juist leer? Wil je onder de poten door kunnen kijken voor een ruimtelijk effect of kies je voor een bank die aansluit op de vloer? Zoveel mogelijkheden bij het kiezen van je bank. Maar banken zijn niet goedkoop. Een mooie bank hoeft niet altijd duur te zijn, in dit artikel zie je goedkopere banken die ook nog eens prachtig staan in huis.

De mooiste banken onder de €1.000,- zijn:

3 zits beige bouclé bank

Een mooie beige bouclé 3-zitsbank die in ieder interieur goed staat is de 3-zits bank Metta. Een heerlijk zachte bank die je makkelijk kunt combineren met beige, zwart, aardetinten en alle mogelijke contrastkleuren. Deze bank sluit helemaal aan bij de Interieurtrends 2023.

3-zits bank Metta

Een ruime 4-zits bank met chaise longue

Deze heerlijke ruime 4-zits bank met chaise longue valt op. Niet alleen vanwege zijn comfort, ook door zijn mooie kleur. Deze bank is een echte aanrader voor een mooi licht Scandinavisch interieur mét kleur in huis. De lichte blauw tint combineert perfect met beige, wit, hout en accessoires zee tinten.
Liever een andere kleur? Dat kan ook, de bank is in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt hem makkelijk uitbreiden en de hoes kan gewassen worden.

4-zits bank blauw

Extra leuk van deze bank is de extra opbergruimte in de hocker:

Een rib bank in huis

Rib stof is terug van weggeweest. En hoe leuk is het om een bank van rib stof in huis te zetten? Deze mooie bank van ribstof is zacht, knuffelbaar en opvallend. Zo vaak zie je een rib bank niet toch? Naast opvallend is deze bank ook lekker goed te combineren dankzij de mooie natuurbruine tint. En kijk eens hoe mooi je hem kunt afstylen met wat zwart, goud, hout en ecru erbij?

3-zits rib bank

Een teddy zitbank

Een zachte teddy zitbank voor 3 personen. Deze bank staat in ieder interieur en oog lekker ruimtelijk doordat hij hoog op zijn mooie zwate poten staat. Qua kleuren kun je alle kanten op met combineren.

Teddy zitbank

3-zits bank Igor in roze

Een roze bank is een opvallende verschijning in huis. Roze geeft sfeer en warmte in huis en is goed te combineren met veel basic interieurkleuren. Het is een kleur die staat voor liefde, vrolijkheid en vrouwelijkheid.

Roze 3-zits bank Igor

De mooiste banken 2023 onder de €1.0o0,-

Deze mooie banken koop je allemaal voor minder dan €1.000,- (nov 2022) en ze passen perfect in de interieurtrends 2023. Heb jij een mooie bank uitgekozen en ga je aan de slag met je interieur? Bekijk dan ook eens je wanddecoratie, woonaccessoires en verlichting.

Ook interessant:

Ook interessant: