kinderkamer opbergers - kinderkamer opruimen en opbergen

De leukste opbergers voor de kinderkamer of kinderspullen; Lego opruimen, badspeelgoed opbergen, tekenspullen sorteren en de kinderkamer opruimen. Met deze leuke opbergers appeltje eitje!

Welke opbergers kies je voor de kinderkamer of badkamer?

10x tips voor een fijne opbergers voor kinderen

De leukste opbergers kinderkamer: met kinderen verzamel je veel spullen en vooral ook veel kleine spullen die je graag bij elkaar wilt opbergen zodat je de spullen makkelijk kunt vinden en je huis ook netjes opgeruimd blijft. Denk aan Duplo, Lego, badspeelgoed, tekenspullen en haarspeldjes.

Tips voor de leukste opbergers voor kinderen:

Badspeelgoed opbergen

Badspeelgoed! Wie jonge kinderen heeft weet er alles van: badspeelgoed opbergen is niet zo makkelijk als het lijkt want na het spelen in bad is alles nog steeds nat dus je wilt het niet in je kasten hebben. Het liefste bewaar je het ook in de buurt van waar het gebruikt wordt, in de badkamer dus, maar ook niet te opvallend in beeld.
De Munchkin superhouder voor badspeelgoed is ideaal omdat er veel speelgoed in kan. Je kunt hem ophangen op een plek waar je het niet perse hoeft te zien. Wat ook heel handig is: met het visnet schep je het speelgoed uit de badkuip en je hangt hetzelfde net dus zo aan de zuignap in de badkuip. Een betaalbare en handige oplossing voor badspeelgoed.
Je kunt ook kiezen voor een gewoon mandje wat je in de badkamer op kunt hangen met een zuignap: handig voor speelgoed maar ook handig voor de overige badspullen zoals baschuim en kindershampoo.

Lego en Duplo

Het opruimen van Lego en Duplo. Al die kleine stukjes Lego die overal liggen, wie kent het niet. Wanneer een set nog redelijk compleet is, kies ik ervoor om de set in een zipzak/vriezerzakje met zip op te bergen en er de naam van de set op te zetten. Vervolgens bewaar ik al deze zipperzakjes in een grote opbergkrat van Lego. Met deze leuke kratten heb je meteen een leuke opbergkrat, eventueel met lades, voor de kinderkamer of speelkamer die ook nog eens iets toevoegt aan je interieur en waar kinderen dolenthousiast over zijn. Wil je het helemaal afstylen? Kies voor een Lego hoofd erbij.

Tekenspullen en knutselspullen

Stiften, potloden, verf, scharen, je kent het wel.. Het ligt overal. Ik ben dol op deze fijne opberger met handvat waardoor je makkelijk deze spullen overal mee naar toe kunt nemen. Dan heb je natuurlijk nog alle andere spullen zoals stickers, knutselpapier, tekenpapier, kleurboeken, et cetera. Daarvoor ben ik dol op een roltrolley die je overal bij kunt schuiven en waarmee je de knutselspullen makkelijk op kunt ruimen.

Speelgoedkist én boekenrek

Een boekenkast én speelgoedkist in één? Super leuk voor je kinderen en ik ben dol op de wieltjes die eronder zitten want zo kun je hem ook makkelijk verplaatsen. Super leuk boekenrek + speelgoedkist voor in de kinderkamer of speelkamer.

Boekenrek

Een mooi formaat boekenrek voor kinderen waar je ook nog speelgoed in op kunt bergen als je wilt? Of gewoon ruimte voor heel veel boeken? Met een fijne boekenkast ruim je alle boeken van je kind moeiteloos op en inspireer je je kind om steeds een ander boekje te kiezen.
Ook kun je kiezen voor deze leuke boeken wandrekjes, geïnspireerd op kruidenrekjes, maar dan wel echt stevig en speciaal voor boeken.

Sokken, haarspeldjes, kam en dergelijke

Kleine spullen van je kinderen vragen om flexibele opbergers waar je makkelijk mee kunt schuiven. Door met kleine stapelbare vakken te werken, kun je makkelijk je lades sorteren.

Met al deze leuke opbergers voor de kinderkamer, speelkamer of woonkamer wordt opbergen makkelijker! Speelgoed, Lego, Duplo, knutselspullen, boeken en badspeelgoed ruim je vanaf nu eenvoudig op.

Ook interessant:

Ook interessant: