Cadeau kind 2 jaar: cadeau tips voor jongen en meisje 2 jaar

Cadeau kind 2 jaar: tips en ideeën voor jongen en meisje van 2 jaar

Cadeau voor jongen en meisje van 2 jaar:

De leukste cadeau tips voor 2-jarige kids voor verjaardag of Sinterklaas binnen of buiten

Cadeaus 2-jarige binnenspeelgoed:

Cadeau tips voor kind 2 jaar: leuke cadeaus voor jongen of meisje om binnen mee te spelen. Suggesties voor een 2 jarig kind voor de verjaardag, alvast voor het sinterklaas lijstje of cadeaus omdat je op zoek bent naar extra uitdaging voor je kind. Duurzame cadeau tips waar kinderen jaren speelplezier van hebben. Producten van mooie materialen of cadeaus die bekend staan om de goede kwaliteit en urenlang speelplezier. Cadeautjes voor je zoon, dochter, neefje of nichtje welke in de smaak zullen vallen bij groot en klein.
Leuke cadeaus voor een kind van 2 jaar om binnen te spelen zijn bijvoorbeeld:

Pikler driehoek/houten klimdriehoek

Mijn persoonlijke favoriete cadeau voor kindjes van 2 jaar oud. Een stevige houten klimdriehoek met glijbaan die ook nog eens super goed in ieder interieur staat. Deze houten driehoek prikkelt de creativiteit: kinderen kunnen klimmen, glijden, eronder door kruipen, eroverheen kruipen en een tent bouwen. En het leuke van dit klimrek is dat het verstelbaar is in verschillende hoogtes waardoor het al voor kindjes van circa 1 jaar oud geschikt is. Het klimrek kan tot 50 kilo dragen dus oudere kinderen kunnen er ook nog fijn op spelen. Een super duurzaam cadeau, van hout gemaakt, en dit model van dit fijne merk heeft een hoge restwaarde op Marktplaats. Super fijn als je een paar jaar later nog zeker de helft van de prijs ervoor krijgt.

Duplo

Duplo blokken zijn zo ontzettend leuk voor 2 jarige kids en het gaat lang mee. Naast het kind van 2 jaar spelen ook oudere kinderen graag met Duplo. Zelfs als ze in de Lego leeftijd zijn, dat komt ook omdat de stenen lekker groot zijn en kinderen er dus grote bouwwerken mee kunnen maken. Voor meisjes van 2 jaar vind ik dit fantastische kasteel een ontzettend leuk cadeau en voor jongens is deze veelzijdige set mijn absolute favoriete Duplo cadeau. Een Duplo trein is echt een leuke aanvulling en gaat jaren mee. De verbazing van peuters is groot als de trein gaat rijden.

Stapelstein stapelstenen

De stapelstenen van Stapelstein zijn kleurrijk en goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. De stenen hebben vrolijke kleuren en geven verschillende speelmogelijkheden aan kinderen van 2 jaar en oudere kinderen. Het is speelgoed wat de creativiteit prikkelt.

Kleuren voor kids van 2 jaar

Kleuren is een hit! Heerlijk met potloden en krijtjes alles onder krassen. Dikke krijtjes speciaal voor kleine kinderhandjes zijn dan ook een super leuk cadeau en deze krijtjes zijn niet kapot te krijgen. Het maakt niet uit hoe vaak kinderen ze laten vallen. En ook als mijn kleine picasso alles onder tekent, krijg ik de strepen makkelijk weg.

Magnetische dieren cadeau

Dieren zijn favoriet! Met de magnetische dieren spelen ze hier heel lang en tot zeker 6 jaar oud. Een duurzaam cadeau daarom waar ze al vanaf 1 jaar super leuk mee spelen. En zodra ze ouder worden, zijn de dieren ook leuk om te combineren met ander speelgoed.

Wobbelboard

Een wobbelboard hebben wij al jaren in huis en er wordt dagelijks door kinderen mee gespeeld. Er wordt op geschommeld, van gegleden als glijbaan, hij wordt gebruik als loopplank en de auto’s en ballen rollen erop en af. Ook is de wobbel vaak onderdeel van een parcours, bijvoorbeeld met de houten klimdriehoek en de stapelstein stenen.

Nijntje verstoppertje spelen

Ontzettende lol met je dreumes of peuter om Nijntje die verstopt is! Hij roept vanuit alle hoeken ‘joehoe’ en ‘ik ben hier’ waardoor kinderen leren om af te gaan op geluiden die ze horen.

Magnetiboek

Een Magnetiboek levert urenlang speelplezier op en het triggert de creativiteit van kinderen. Met de verschillende magneetstukjes en verschillende thema’s, kunnen kinderen vanaf 2 jaar creatieve werkjes maken en steeds weer opnieuw maken.

Andere leuke cadeautjes zijn:
-Krijtjes/potloden en kleurboek
-Stickers
-Puzzel of blokkenpuzzel
-Voorleesboek, flapjesboek of ander kinderboek

Cadeaus 2-jarige buitenspeelgoed:

Cadeaus voor kind 2 jaar buiten spelen. Ideeën voor een leuk cadeau voor kind 2 jaar om buiten te spelen. De leukste cadeaus voor een verjaardag van een 2 jarig kind, om op het sinterklaaslijstje te schrijven of om het buitenspelen te stimuleren. Wij hebben het leukste buitenspeelgoed op rij gezet: op een step mee naar de bakker, met de loopfiets een rondje om of lekker spelen op de glijbaan of in de Little Tikes auto. En altijd goed: strandspeelgoed zoals een emmer, schep en gieter. Voor een kind van 2 jaar zijn dit top cadeaus voor uren speelplezier.
Leuk cadeau kind 2 jaar buiten spelen:
1. Step
2. Zandbakspeelgoed
3. Little Tikes auto, loopauto of duwauto
4. Glijbaan
5. Zandbak
6. Loopfiets
7. Fietsje

Touch of Lemon steunen? Sommige links in dit artikel bevatten affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang wanneer je één van deze producten via de link koopt. Dit kost jou helemaal niets, je merkt er zelf niets van en het zorgt ervoor dat ik deze site verder uit kan bouwen en je zo van nog meer inspiratie kan voorzien.

Cadeau inspiratie voor alle leeftijden:

Meer Touch of Lemon artikelen lezen? Hier lees je alle wonen of lifestyle artikelen.

De leukste cadeaus voor een kind van 2 jaar oud
Cadeaus voor jongen 2 jaar oud
Cadeau inspiratie voor meisje van 2 jaar