De mooiste replica woonaccessoires voor in huis

De mooiste replica woonaccessoires, goedkoper dan het origineel

6x de leukste kopie woonaccessoires voor in jouw huis

Leuke replica woonaccessoires voor in je huis, geen vervanger voor het mooie origineel maar misschien wel een leuke aanvulling op je interieur. Deze mooie woonaccessoires zijn geen design stukken maar ze lijken wel op de woonaccessoires van bekende designers. Hierbij een overzicht met leuke accessoires voor de inrichting van je huis. Deze mooie producten staan vast prachtig in je woonkamer of slaapkamer, bekijk ook eens hoe anderen deze producten in hun interieur verwerken op Pinterest.

Hoofdfoto op deze pagina is van Karwei, waar diverse 3D schilderijen gecombineerd worden (woontrend 2022).

Sierkussen Lotta & sierkussen Dot

Sierkussen Lotta van Leenbakker lijkt op het sierkussen Hay Dot en is 45 x 60 centimeter. Het prijsverschil is ongeveer €80,-. Nadeel van de versie van Leenbakker is dat je het kussen niet kunt wassen, alleen oppervlakkig reinigen. Daarnaast is heeft het originele kussen ronde hoeken en deze replica heeft rechte hoeken. Maar voor circa 15 euro is het een leuk sierkussen in huis.

Sierkussen Ylva & sierkussen striped HK living

Sierkussen Ylva van Leenbakker lijkt op Sierkussen HK living met roze en oranje strepen (het origineel heeft roze en rode strepen). Dit vrolijke sierkussen staat goed in een scandinavische stijl woonkamer en laat zich goed combineren met sierkussen Lotta.

Lamp Denzel & lamp

De lamp Denzel van Karwei lijkt op de Tonone lamp met een prijsverschil van ongeveer €350 euro. De lamp Denzel is verkrijgbaar in zwart en in goud. Daarmee vind je vast een leuk plekje in huis voor deze stijlvolle leeslamp.

Decoratievogel & Present Time decoratievogel

De Kwantum decoratievogel Goud lijkt veel op de Present Time decoratievogel. De Kwantum vogel is een stuk goedkoper dan het origineel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het vogeltje is een eyecatcher in je woonkamer en je kunt makkelijk meerdere vogeltjes bij elkaar plaatsen in huis.

Amazon vaas Stravalla & Muuto kink vaas

De Amazon vaas Stravalla lijkt op de Muuto Kink vaas, met een prijsverschil van bijna €150,- is de Amazon vaas een stuk goedkoper. De Amazon vaas is geen hele U maar een halve U maar de vaas heeft een speelse uitstraling en is een mooie toevoeging voor je interieur. De vaas is verkrijgbaar in Wit en Beige.

Reliefschilderij Karwei & HK Living

Een reliefschilderij in huis is populair de laatste tijd. Sinds een tijdje kun je een reliefschilderij bij Karwei kopen, deze versie is goedkoop ten opzichte van het schilderij van HK Living. Het prijsverschil is bijna €450,-. Natuurlijk is dat prijsverschil er niet voor niets maar mocht je graag een 3D schilderij in huis hebben maar niet het budget hebben, dan is het schilderij van Karwei een leuk alternatief en het is beschikbaar in verschillende formaten.

Bovenstaande producten zijn een leuke aanvulling in je interieur en kunnen kwalitatief natuurlijk verschillen van het origineel (er is niet voor niets een prijsverschil), het lijkt erop dat ze nagemaakt zijn van bekende producten van designers. Het feit dat ze niet afkomstig zijn van een designer maakt dat er een prijsverschil kan zijn. Maar dat zit niet alleen in het ontwerp, het kan natuurlijk ook komen door de gebruikte materialen en dergelijke. Aan de slag met je interieur? Check dan ook eens de woontrends 2023.

Ook interessant: