10x cadeau voor iemand die alles al heeft

10x cadeau voor iemand die alles al heeft in 2024

10 x het leukste cadeau voor een man of vrouw die alles al heeft

Tips voor de leukste cadeaus voor man of vrouw die je niet weet wat je moet geven in 2024

10x cadeau voor iemand die alles al heeft want wat ga jij cadeau geven? Altijd weer zo lastig hé want je wilt je vriend, vriendin, man, vrouw, broer of zus toch graag verrassen met een leuk cadeau terwijl diegene alles al lijkt te hebben. Daarom hierbij wat tips waarmee je iemand toch kunt verrassen.

Bekijk nu het overzicht met 10x cadeau voor iemand die alles al heeft:

Een abonnement

Een abonnement op een tijdschrift, Netflix, Disney plus of een workshop is een leuk idee waarmee je een ander kunt verrassen.

Winter accessoires: muts, sjaal of handschoenen

Winteraccessoires zoals muts, sjaal en handschoenen zijn ideale cadeautjes waarvan veel mensen meerdere versies hebben, leuk te combineren bij verschillende outfits en leuk om te krijgen. Een nuttig en praktisch cadeau voor zowel man als vrouw ook.

Sneakers

Nieuwe sneakers zijn een top cadeau waar je een ander veel plezier mee doet. Weet je welke sneakers hij of zij wil hebben? Anders ga je gezellig samen op pad of zorg je ervoor dat je het in ieder geval kunt ruilen.

Een dagje weg

Een dagje weg samen met een dierbare is altijd leuk, samen herinneringen maken. Kies voor een nieuwe stad of juist een plek waar jullie graag komen. Misschien kun je daar samen voor sneakers kijken of kies je ervoor om het te combineren met een etentje of activiteit.

Een etentje

Met een etentje doe je iedereen een plezier. Geef een restaurant cadeaubon om neem degene die je wilt verrassen mee en betaal de rekening.

Een pasjes portemonnee

Pasjes, we hebben er zoveel tegenwoordig en hoe neem je ze mee wanneer je weg gaat? Vrouwen nemen vaker een tas mee dus zeker voor mannen is een speciale pasjes portemonnee waarin je je pinpas, rijbewijs, ID kaart en wat briefgeld kunt bewaren een gaaf cadeau.

Boek

Boeken heb je in alle soorten voor alle typen mensen, waar doe jij iemand een plezier mee? Denk eens aan een kookboek, een boek over gezondheidsweetjes, een thriller, een roman, een persoonlijk ontwikkelingsboek of een boek over interieur, klussen, tuinieren, reizen of nog specifieker zoals reizen in Europa (bekijk de links voor specifieke productsuggesties zoals Ottolenghi of Verliefd op Europa).

Gezelschapsspel

Een gezelschapsspel is leuk voor jong en oud, kies bijvoorbeeld voor één van de klassiekers zoals Monopoly, Stratego, Mens erger je niet of schaken.

Game

Met een game doe je een ander vast ook een groot plezier, denk eens aan een game om thuis te sporten of een klassieker zoals Fifa, Mario Bros of Mario Kart.

Rugzak

Een rugzak is een praktisch cadeau waar zowel man als vrouw veel plezier van hebben en welke je veel kunt gebruiken zoals bij het sporten, voor een dagje weg, voor vakanties of bijvoorbeeld een speciale rugzak zoals een laptop rugzak voor school of werk.

Nog meer inspiratie nodig dan 10x cadeau voor iemand die alles al heeft? Bekijk dan eens de beste gadgetcadeaus voor hem en haar of lees onze tips voor de beste keuken gadgets onder de 75 euro! Meer cadeau inspiratie nodig voor verjaardag, sinterklaas of kerst? Bekijk ook eens alle cadeau suggestie pagina’s.

Ook interessant:

Ook interessant: