wanddecoratie wisselen muurdecoratie sfeer in huis

Wissel jij graag je wanddecoratie? Ontdek nu hoe je vaak kunt wisselen met muurdecoratie

Wanddecoratie die je gemakkelijk kunt veranderen? Tips voor wanddecoratie waarmee je eenvoudig je muurdecoratie verandert

Bij wanddecoratie denk je vaak aan schilderijen. Maar er ook zijn andere opties voor muurdecoratie die betaalbaarder zijn en die zich uitstekend lenen om te wisselen met wanddecoratie. Diverse ideeën om een gave muur in huis te creëren.

Posters

Posters met lijsten kun je makkelijk wisselen. Zowel van plek als de poster in de lijst. Deze wanddecoratie is betaalbaar en duurzaam. De lijsten schaf je eenmalig aan en de posters verander je zo vaak als je zelf wilt. Leuke posters vind je onder andere bij Desenio en Junique.

IXXI wanddecoratie

Maak je eigen wanddecoratie

IXXI wanddecoratie kun je maken met je eigen foto’s, een print of standaard ontwerp. De blokken zijn beschikbaar in verschillende maten en kun je eenvoudig nabestellen en vervangen. Hierdoor hoef je niet altijd je hele IXXI te ontvangen maar kun je ook gewoon een paar nieuwe foto’s toevoegen. Ideaal voor vakantiefoto’s, familiefoto’s of newborn foto’s. Liever een print van dieren, bloemen of iets dergelijks? Er zijn ook veel verschillende standaard printen verkrijgbaar. Je wisselt makkelijk je print per seizoen. Hierbij kies je voor de kleuren die aansluiten bij je interieur of de print die dus passend is voor die tijd van het jaar. Het is een flexibel ophang systeem wat je zonder boren aan je muur kunt hangen en waar je de tegeltjes makkelijk van kunt veranderen. De kleine puntjes van het ophangsysteem zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

IXXI’s collectie

IXXI met eigen foto

Spiegels

Spiegels kun je super eenvoudig veranderen en op een andere plek hangen. Meerdere spiegels bij elkaar geven een speels effect. Je kunt er ook fotolijstjes en posters bij hangen. Je verandert alles makkelijk van plek.

Wandplank met lijsten

Een wandplank leent zich voor het plaatsen van verschillende soorten lijsten, posters, fotolijsten en accessoires. Je verandert deze makkelijk van plek, de afbeeldingen kunnen makkelijk vervangen worden en je kunt zelfs de kleuren aanpassen naar het seizoen.

Ook interessant: