Cadeau Kind jarig sinterklaas

Cadeau kind 3 jaar: tips en ideeën voor jongen en meisje van 3 jaar

Cadeau voor meisje en jongen van 3 jaar:

De leukste cadeau tips voor 3-jarige kinderen voor verjaardag of Sinterklaas

Waar maak je een 3-jarige jongen of meisje echt blij mee? Soms weet je zelf iets leuks of kunnen ze aangeven wat ze leuk zouden vinden maar vaak is dat voor een peuter van 3 jaar ook nog echt lastig. Daarom mijn succes speelgoed van peuters van drie jaar oud op een rijtje. Doe er je voordeel mee ;).

Cadeaus meisje 3 jaar:

Cadeau tips voor meisje 3 jaar: de leukste cadeaus voor 3-jarige meisjes voor de verjaardag of sinterklaas. Leuke en goed gewaardeerde cadeaus waar kinderen jaren met veel plezier mee kunnen spelen. Duurzame cadeau tips waar kinderen jaren speelplezier van hebben. Duurzame cadeaus als de wobbelboard, houten blender of Stapelstein stenen maar ook mooie boeken, krijtjes of een leuk spelletje. Mooie cadeautjes voor je dochter, kleindochter of nichtje van 3 jaar oud. Klik op de producten hierboven om direct naar de website van de aanbieder te gaan of kijk in het lijstje voor inspiratie, leuke cadeaus voor een meisje van 3 jaar om binnen te spelen zijn bijvoorbeeld:
1. Pop
2. Stapelstein stapelstenen
3. Pikler driehoek
4. Krijtjes en kleurboek
5. Vtech schep en leer ijscokar
6. Houten blender
7. Wobbelbord
8. Magnetiboek
9. Kroko Loko spelletje
10. VTech winkelmand
11. Puzzel
12. Voorleesboek, flapjesboek of ander kinderboek

Cadeaus 3-jarige binnen:

Cadeau tips voor jongen 3 jaar: leuke cadeaus voor een jongen om binnen mee te spelen: auto’s, puzzelen, Duplo, Smartmax dieren, een houten treinbaan en Washimals kleuren. Of kies voor duurzaam speelgoed zoals een wobbelboard of Pikler driehoek. Met deze suggesties voor een 3 jarig kind voor zijn verjaardag of sinterklaas vind je een top cadeautje. Cadeaus voor je zoon, neefje of kleinzoon.
Leuke cadeaus voor een jongen van 3 jaar om binnen te spelen zijn bijvoorbeeld:
1. Houten auto rollerbaan
2. Brio treinbaan
3. Pikler driehoek
4. Krijtjes en kleurboek
5. Smartmax dieren, figuren of auto’s, de hele Smartmax serie is zo leuk en geeft dus veel mogelijkheden om uit te breiden
6. Duplo
7. Wobbelbord
8. Magnetiboek
9. Washimals
10. Houten autotrailer
11. Vtech autogarage
12. Voorleesboek, flapjesboek of ander kinderboek
13. Kinetisch zand
14. Fidget toys

Cadeaus 3-jarige buitenspeelgoed:

Cadeaus voor kind 3 jaar buiten spelen. Ideeën, inspiratie en tips voor een leuk buitencadeau voor kind 3 jaar om buiten te spelen. Met dit leuke buitenspeelgoed voor op het sinterklaaslijstje, de verjaardag of om buiten spelen te stimuleren verveelt je kind zichzelf buiten niet. Stimuleer de motorische ontwikkeling en laat je kind lekker fietsen, glijden of steppen. Of creatief spelen in de zandbak, met deze cadeaus geef je een kind van 3 jaar een super leuk cadeau.
Cadeau kind 3 jaar buiten spelen:
1. Micro step
2. Zandbakspeelgoed of strandspeelgoed
3. Tractor met aanhanger
4. Little Tikes glijbaan
5. Houten loopfiets/Houten driewieler
6. Zandbak

Touch of Lemon steunen? Sommige links in dit artikel bevatten affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang wanneer je één van deze producten via de link koopt. Dit kost jou helemaal niets, je merkt er zelf niets van en het zorgt ervoor dat ik deze site verder uit kan bouwen en je zo van nog meer inspiratie kan voorzien.

Meer Touch of Lemon artikelen lezen? Hier lees je alle wonen of lifestyle artikelen.

Cadeau tips voor alle leeftijden: