blauw interieur in huis: woonkamer, slaapkamer of kinderkamer

Blauw interieur: voeg blauw toe in jouw huis

Blauw interieur: voeg blauw toe in jouw huis met woonaccessoires, verf, behang en meubels

Hoe maak je een blauw interieur in een handomdraai?

Blauw interieur: voeg blauw toe aan je huis. Blauw in de woonkamer, in de slaapkamer of in de kinderkamer. Met blauw kun je heel veel kanten op. De kleur valt goed te combineren met zwart, wit en goud maar bijvoorbeeld ook met roze en groentinten. Natuurlijk zijn er ook nog eens ontzettend veel blauw tinten: van pastel en lichtblauw tot donkerblauw of paars blauw. En het is de kleur van de zee en de lucht, veel mensen waarderen deze kleur en de kleur zorgt voor rust en ontspanning. Maar hoe voeg je blauw toe in huis? Wij laten het je zien…

Voeg makkelijk blauw toe in je huis met deze tips en inspiratie:

Blauwe muur verven

Een blauwe muur maak je makkelijk zelf door een mooie kleur verf uit te kiezen, een kwast en roller te pakken en gewoon te gaan verven. Zie een voorbeeld van hoe een blauw muur je interieur omarmt:

Een donkere warme blauw tint, bron: Daphne Vossers
Of een lichtere blauw tint zoals deze van bron: Create Perfect

Blauwe woonaccesoires

Blauwe woonaccessoires zijn hot. Kussentjes, blauwe stoelen, blauwe plaid of gewoon een hele blauwgroene fauteuil als eyecatcher in huis, hoe leuk is dit voorbeeld?

Bron: Goossens

Blauwe bank

Durf je kleur te kiezen? Met een blauwe bank kun je nog steeds heel veel kanten op.. je kunt bijvoorbeeld de muur ook een blauwe tint geven, of helemaal blauw maken. Of je kunt ervoor kiezen om het te laten bij een blauwe bank en de ruimten eromheen rustig te houden.

Bron: Pakhuis 3

Blauw behang

Er zijn prachtige rollen behang te verkrijgen tegenwoordig want behang is al lang niet meer iets wat bij je oma in huis is. Nee, behang is hot en met behang kun je kleur en stijl toevoegen zoals bij dit voorbeeld waar een blauw/goud behang sfeer geeft aan de woonkamer:

Bron: Wallpaper from the 70s

Muurschildering met blauw

Kun je goed schilderen of ken je iemand die mooie muurschilderingen kan maken? Met een muurschildering kun je een echte blauwe eyecatcher in je huis creëren.

Bron: MoMooze

Blauwe posterwand

Bij een posterwand of fotowand kun je alle kleuren kiezen om toe te passen in je interieur. Je kunt de achterwand een kleur in lijn met de posters geven of juist verschillende kleuren combineren. Je favoriete kleur blauw voeg je hier dan ook gemakkelijk toe zoals hier bijvoorbeeld;

Bron: Tidylife

Blauwe IXXI muurdecoratie

Ken je IXXI muurdecoratie en dit mooie blauwe IXXI portret met bloesem al?

Bron: IXXI

Maak je eigen wanddecoratie
Ixxi met eigen foto

Ook interessant:

Ook interessant: