keuken gadgets

Mijn beste keuken gadgets 2024 onder de 75 euro

Mijn favoriete keuken gadgets onder de 75 euro, maak je leven makkelijker met deze keuken spullen

Tips voor de beste keuken gadgets 2024 onder de 75 euro

Keuken gadgets zijn ontzettend fijn omdat ze ons werk uit handen nemen. Super handig als je druk bent maar toch gezond wilt eten en tijd in de keuken door wilt brengen met bijvoorbeeld de kids. Tijd door brengen in de keuken en lekker eten op tafel draagt naast de fysieke omgeving bij aan een fijne sfeer in huis. Maar als je druk bent, is het wel zo fijn als je snel kunt werken in de keuken. Een keuken apparaat scheelt je tijd. Daarom zetten we de meest onmisbare keuken apparaten op een rijtje voor je. Het zijn niet alleen ideale apparaten om zelf in je bezit te hebben maar het zijn meteen super praktische cadeaus voor je man, vrouw of andere dierbare.

De fijnste keukenapparaten on der 100 euro op een rij:

Staafmixer

Een staafmixer is super fijn voor het pureren van soepen (heel goed vantevoren te maken en in te vriezen), voor het maken van babyhapjes, voor het maken van sauzen, voor het maken van lekker verse appelmoes of wanneer je kleine hoeveelheden wilt mixen zoals bijvoorbeeld wanneer je verse pesto gaat maken. Helemaal ideaal vind ik een staafmixer met extra’s zodat je de staafmixer ook meteen kunt gebruiken als elektrische garde of voor het fijn malen van bijvoorbeeld noten.

Keukenmachine, één van de meest onmisbare keuken gadgets

Een keukenmachine én smoothiemaker in één vind ik ideaal wanneer je bijvoorbeeld verse smoothies wilt maken of wanneer je geen zin of tijd hebt om de groenten te snijden voor het eten. Enige nadeel kan zijn dat je groenten een beetje té klein zijn maar met jonge kinderen is dit een voordeel want die eten kleine stukjes groenten vaak beter dan grote stukken groenten. Ook handig om het deeg snel te laten mengen wanneer je bijvoorbeeld koekjes wilt bakken. Of wanneer je deeg voor een taart maakt.

Tosti’s voor gezin met XL tosti-ijzer

Ken je dat? Zin in tosti’s met een groot gezin of wanneer je bezoek hebt. Maar tosti’s maken duurt zo lang met een normaal tosti ijzer. Een tosti ijzer voor 4 tosti’s tegelijk is ideaal voor grote eters, een gezin, voor hongerige vrouwen of mannen of wanneer je voor meerdere mensen tosti’s wilt maken. Een XL tosti-ijzer is ideaal voor de echte tosti liefhebbers en een origineel cadeau.

Handmixer

Ben je dol op bakken in de keuken? Een elektronische handmixer is ideaal om je cakebeslag, taartbeslag, de vulling of slagroom te mixen met een handmixer en een fijn model handmixer koop je voor circa 30 euro.

Broodtoaster

Brood minder vers en minder lekker? De broodtoaster zorgt ervoor dat je brood weer lekker smaakt. Sowieso is het een gezonde afwisseling voor het eten van een gewone boterham.

Melk opschuimer

Verse cappuccino? Latte Macchiato? Heerlijk een relaxed kopje koffie drinken met vers opgeschuimde melk. Koffie met vers opgeschuimde melk voelt super luxe en een goede melkopschuimer is dan ook een super cadeau aan jezelf.

Bovenstaande keuken gadgets voor mannen of vrouwen zijn meteen ook perfecte cadeaus voor de feestdagen! Een keuken gadget is origineel, leuk en praktisch cadeau voor een man of vrouw voor bijvoorbeeld housewarming, vaderdag, moederdag of verjaardag. Meer cadeau inspiratie nodig voor verjaardag, sinterklaas of kerst? Bekijk ook eens alle cadeau suggestie pagina’s.

Ook interessant:

Ook interessant: