Ikea woonkamer leukste ikea producten

Ikea woonkamer tips: de leukste Ikea producten voor jouw woonkamer

De leukste Ikea producten in jouw huis

Tips voor de leukste betaalbare Ikea producten

Dat mooie banken niet altijd de duurste banken zijn lees je in het artikel met mooiste banken onder €1.000,-. Een bank is een eye catcher in ieder interieur. Een bank straalt warmte uit in je interieur en is de ideale plek om lekker te ontspannen in je huis. Kies voor een neutrale bank welke in ieder interieur goed staat of ga je juist voor een opvallende bank met een bijzondere kleur. En welke stof wil je voor jouw droombank? Bouclé, suède, velvet of juist leer? Wil je onder de poten door kunnen kijken voor een ruimtelijk effect of kies je voor een bank die aansluit op de vloer? Zoveel mogelijkheden bij het kiezen van je bank. Maar banken zijn niet goedkoop. Een mooie bank hoeft niet altijd duur te zijn, in dit artikel zie je goedkopere banken die ook nog eens prachtig staan in huis.

De leukste Ikea producten voor in jouw huis zijn:

Ikea besta

Ikea Besta is dé multifunctionele kast die in ieder interieur staat. Ga je voor een huis volgens de laatste Interieurtrends 2023 of kies je voor een tijdloos interieur? De Ikea Besta kast staat in ieder interieur en kun je naar wens aanpassen. Bekijk deze Pinterest voorbeelden maar eens waaruit blijkt dat de Besta kast een veelzijdige kast is die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als tv meubel, dressoir, wandkast of zitbankje. Ongeacht welke kleur je in huis hebt aangezien de Ikea Besta kast in zwart, wit en hout verkrijgbaar is en de deurtjes in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen te verkrijgen zijn. Daarmee maak je de kast helemaal passend naar jouw woonstijl. Ikea Besta modulaire kast bouw je zelf helemaal naar wens op. Bekijk deze Besta inspiratie maar eens:

Bron: Semihandmade
Bron: Ikea
Bron: Anetasleben.com

LINDBYN Spiegel en STOCKHOLM Spiegel

Ronde vormen behoren tot de interieurtrends 2023! En dat ronde vormen in huis niet duur hoeven te zijn blijkt uit de mooie Ikea spiegels LINDBYN en STOCKHOLM. De mooie ronde spiegels zijn echte eyecatchers voor in je huis.

Ikea LYNDBYN spiegel | Bron: Ikea
Ikea STOCKHOLM spiegel | Bron: Ikea

Kast Malm van Ikea: veelzijdige praktische kast

De Ikea Malm kast is een veelzijdig kastje, ideaal als kastje in de hal, dressoir of commode in de babykamer. Maar het kastje is in verschillende formaten te verkrijgen, zelfs als nachtkastje. En de opbergruimte is flink, zelfs bij de kleinste kastjes. Daarmee is het een fijne serie die je overal in huis kunt gebruiken.

Ikea Malm ladekast | Bron: Ikea

Schilderijenplank MOSSLANDA, MÅLERÅS en MELLÖSA

Lastige namen voor deze mooie basic schilderijenplanken welke in ieder interieur goed staan dankzij de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn. Ikea schilderijen planken zijn relatief goedkoop voor deze sterke planken die jarenlang mee gaan en ervoor zorgen dat je je interieur gemakkelijk kunt veranderen met steeds andere schilderijen en fotolijsten in huis. Ze zijn in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zoals zwart, wit, hout en doorzichtig. Maar deze schilderijenplanken kun je nog voor veel meer doeleinden gebruiken, zoals hier in hal gedaan is:

Bron: Ikea

Wandplank LACK

De wandplank LACK is bij veel mensen wel bekend. Natuurlijk kun kan hij ophangen worden om spullen of boeken op te zetten maar deze is ook creatief heel anders te gebruiken. Dat wil zeggen dat je de plank bijvoorbeeld ook in een nis op kunt hangen of als onderdeel van een look-a-like- inbouwkast. Verder is de LACK plank dus heel veelzijdig en kan deze bijvoorbeeld ook gebruikt worden als compacte make-up tafel wanneer je een klein hoekje in een kamer hebt waar je een beauty plekje wilt creëren:

Bron: Ikea

De leukste Ikea producten voor je woonkamer of het hele huis

In je hele huis kun je dus leuke producten van Ikea toevoegen en ze sluiten aan bij de interieurtrends 2023. Met bovenstaande tips heb je vast leukst inspiratie opgedaan, nog meer inspiratie voor het afstylen van je interieur? Naast Ikea producten is het bijvoorbeeld ook een goed ideaal om eens te kijken naar wanddecoratie, verlichting en woonaccessoires voor het maken van jouw droomhuis.

Ook interessant:

Ook interessant: