De handigste huis gadgets die je nog niet kent! 5x praktische woonaccessoires voor in huis

De handigste huis gadgets, maak je leven makkelijker met deze praktische woonaccessoires

Tips voor de leukste huis gadgets 2022

Super handige huis gadgets dragen bij aan een fijne sfeer in huis het maakt je leven makkelijker. Ken jij deze slimme gadgets voor in jouw huis al? Leuk om zelf te hebben en praktische cadeaus voor je man, vrouw of andere dierbare.

De leukste huis gadgets:

Wasmanden kastje

Wasmanden die in de weg staan ziet er altijd zo rommelig uit. Dat is verleden tijd met dit mega handige wasmandenkastje waarin de wasmanden dus verborgen zitten. Je klapt het kastdeurtje naar voren open en kun zo de wasmanden leeghalen. En bovenop het kastje kun je praktische spullen zetten of leuke woonaccessoires. Zo zijn je wasmanden niet langer een rommelig item in huis maar zitten ze in een stijlvol kastje.

Automatische tandpasta dispenser

Ruzie over het rondslingerende dopje van de tandpasta of een hekel aan de klodders tandpasta op de wastafel? Met deze handige gadget is dat verleden tijd. Een automatische tandpasta dispenser lost dit probleem op. De beoordelingen zijn super goed, het klinkt bijna als een onnozele uitvinding maar mensen worden er echt blij van. En voor deze prijs is het meteen een prakisch cadeau.

Schoenen in de kast

Schoenen in de kast.. of ik heb te veel schoenen of te weinig kastruimte. Daardoor staan ze er vaak naast. Zo ontdekte ik schoenenstandaards waarbij je een paar schoenen op de plek van 1 enkele schoen neer kunt zetten. Kun je dus dubbel zoveel schoenen kwijt in je kast met deze super handige schoenen organizer.

Gordijnen automatisch openen en sluiten

Laat je gordijnen met je smartphone op commando openen en sluiten, het kan heel makkelijk met deze handige gadget die jouw gordijnen opent en sluit. Het klinkt decadent maar is dus een betaalbaar en te monteren in 30 seconden. Kun je dus ’s ochtends wakker worden van het daglicht in plaats van de wekker dankzij een ingesteld tijdstip voor het openen van je gordijnen.

Wandlampen zonder complexe bedrading

Wandlampen die werken met een led lichtje en automatisch aan en uit gaan, het klinkt als te mooi om waar te zijn. Toch zijn deze mooie stijlvolle wandlampen te koop. Je hangt deze USB oplaadbare wandlamp aan de muur en de rest gaat vanzelf. De bewegingsmelder laat de lamp aan gaan, de lamp is oplaadbaar via USB en er is dus geen bedrading nodig. De ideale wandlamp als je geen bedrading op dat punt in de muur hebt zitten.

Deze fijne huis gadgets voor woonkamer, slaapkamer, hal of badkamer maken het leven makkelijker. En tevens een super leuk cadeau, praktisch ook. Op zoek naar meer cadeau inspiratie? Ontdek de beste keuken gadgets of bekijk eens de cadeau suggestie pagina’s.

Ook interessant:

Ook interessant: