Toevoegen van goud in interieur: stijlvol en luxe wonen

Touch of goud in interieur; stijlvol, luxe en elegant

Denk je aan het toevoegen van goud in interieur dan denk je ook snel aan luxe, elegant en glamour. De meeste mensen voegen niet zomaar goud toe in huis. Een volledig goud interieur is vaak een stap te ver maar hoe pak je het dan wel aan? Wij laten je zien hoe je subtiel goud toevoegt in je woonkamer, badkamer of slaapkamer. Lees de suggesties voor goud in huis:

Gouden accessoires

Gouden accessoires is een makkelijke manier om een vleugje goud toe te voegen van je interieur. Een tafellamp met een randje goud, vloerlampen met goud, waxinelichthouders met goud, gouden kandelaars en een spiegel met gouden rand. Door verschillende producten te combineren in je woonkamer kun je een stijlvol en luxe touch geven aan je huis. Moeite om leuke producten met goud te vinden? Zie hieronder een aantal gouden accessoires welke sfeer toevoegen aan jouw huis:

Behang met een vleugje goud in interieur

Behang kan een groots verschil maken en kleedt je huis meteen aan. Wil je goud toevoegen in huis, dan kun je voor een mooi behangetje kiezen. Favoriet is toch wel ARTE behang, niet de goedkoopste maar prachtig. Liever een iets voordeligere optie, bekijk hier dan het aanbod met producten uit verschillende prijsklassen.

Goud in de basis van je huis

Houd je echt ontzettend van goud en durf je te kiezen voor producten met een lange levensduur? Denk dan eens aan messing kranen in huis. Chique en luxe keuze voor je huis. Mooi te combineren met zwart, groen en wit. Een goud look staat prachtig in de keuken maar ook in het toilet en in je badkamer.

Mooi en functioneel: de quooker fusion goud

Goud is een veelzijdige kleur voor je huis en kleine gouden nuances hebben groots effect.

Ook interessant: